Cindy

Den här veckan har startats med två väldigt långa dagar. Började måndag morgon med att köra dagens pass på Nordic. Bara testat ett morgonpass tidigare och kände mig lagom seg. Men i och med att vi gick över till vintertid i söndags började ju träningen egentligen kl 9.00 istället för 8.00! =)

Strikta pull ups: 4-4-4-4-4. Körde med greppet mot mig, betydligt starkare där än omvänt!

WOD: Cindy:

AMRAP 20 min

5 pull ups
10 armhävningar
15 knäböj

Resultat: 18 varv (PR!)

Armhävningarna var klart jobbigast, pull upsen och knäböjen kändes som vila i jämförelse! Inte så seg i benen som jag trodde med tanke på all benfokus det varit på senaste!

På kvällen sedan hade Friskis City nyinvigning så var där i 3 timmar som tillgänlig instruktör. Var riktigt välbesökt! Där hade 2 av instruktörerna fixat ihop en CrossFit inspirerad tävling där man kunde vinna en timme med en träningscoach. Båda instruktörerna ska faktiskt tävla CrossFit-SM! Andreas Byfeldt och Helena Hugosson.

Deras pass bestod av att utföra så många repetioner som möjligt på 90 sek (per övning) av:

Knäböj
Bänkpress (50% kroppsvikt tjejer, 75% kroppsvikt killar)
Omvända armhävningar

Valfri längd på vila emellan.

Givetvis var även vi sugna på och testa! Jag fick till 86 knäböj (ben igen!), 43 bänkpress (30 kg) och 25 omvända armhävningar. Cindy kändes som ett bra pass att ha kört innan - inte!

Idag blev det ytterligare 3 timmar på Friskis City som tillgänlig instruktör efter jobbet. Väldigt lite folk så bra möjligheter att träna emellanåt. Hann dessutom med mycket stretch och rörlighetsträning, alla benböj måste ha gett resultat för min squat position var bättre än någonsin idag!

Marklyft: 5-5-5-3-3, 80-80-80-82,5-82,5 kg. Hittade inga 2,5 kg vikter så blev inga lyft på 85 kg tyvärr. Körde även 2 "uppvärmningsset" på 5 repetitioner med 70 kg innan.

Svingar: 1 x 20 med 16 kg och 4 x 10 med 20 kg. Fick dock känningar i högeraxeln så fortsatte inte med tyngre. Tekniken kändes dessutom bedrövlig, vet inte vad som hänt.

Ryska svingar: 1 x 20 med 24 kg och 3 x 10 med 32 kg.

Sedan 5 x 10 "hängande benlyft" och 3 x 10 GHD-liknande sit ups.

Körde även lite teknikträning i styrkefrivändning med 30 kg och 40 kg. Dock blev det kortvarigt då stången var jättehal vilket störde, glömde talk.

Nu sömn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0