Midsommarfirande!

Senaste veckan har varit under all kritik gällande träningen, men det har varit till förmån för massa annat roligt!

I onsdags blev det after work med några från jobbet, riktigt kul! Torsdagen fick dock gå åt till återhämtning istället för träning samt lite shopping (hämtade hyrbilen inför helgens resa så åkte till diverse "bilbehövliga" affärer efter jobbet). Den här gången hade vi tur och blev uppgraderade till en V70 istället för den bilgrupp som jag reserverat ifrån, skönt med mycket plats!

I fredags åkte vi ner till Skummeslöv på västkusten för midsommarfirande! En kompis som har stuga vid stranden där. Lite bilder från helgen:


Krocket!


Vi spelade två och två vilket ledde till att jag ibland fick fixa andras misstag! :)


Vy från stugan. Lyxig utsikt!


Kylslagen midsommardagsmorgon, men uppfriskande!


Minigolfspel!


Kubb på stranden! Extra svårt med stark vind som påverkade pinnarnas färdbana. :)


Var bara jag som ville bada så fick gå i själv. Riktigt varmt i vattnet, sannolikt varmare än i luften!


Det var riktigt kallt och blåsigt både fredag och lördag men när vi väl åkte hem idag var det givetvis strålande sol och svaga vindar, typiskt!

Idag när vi kom hem blev det en löptur på någon kilometer till utegymmet vid Grimsta. Väl där blev det lite marklyft, knäböj och dragövningar - de förstnämnda i syfte att försöka trigga min skada något. I morgon ska jag nämligen till en sjukgymnast på Artro som förhoppningsvis kan påskynda min remiss till höftspecialisterna. Enligt min nuvarande sjukgymnast som ordnat tid där skulle skadan tas på större allvar om höften inte hade en bra dag, så får hoppas att det var värt det! Är lite stelt nu...

I morgon kväll bär det av till Kiruna för några sitebesök och installationer av mätutrustning. Jag blir där uppe till torsdag eller fredag beroende på hur allt går, återstår att se vilka träningsmöjligheter som kommer ges! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0