Skivstång

Idag blev det 75 min skivstång, lagom träning. Lite ont i höger knä och ländryggen men funkade ändå.

Nu är det dags för pizza till kvällsmat!

Nya tag!

Tänkte ta tag i mitt bloggande igen, så gott det går i alla fall, då det kommer bli mycket träning i höst att ha koll på!

Har nyligen inköpt en Garmin forerunner 405, en pulsklock med inbyggd GPS. Otroligt smidigt! Tror den kommer hjälpa mig i min löpning. Testade den idag, sprang 7 km, men gick superdåligt att springa så resultaten var lagom kul att analysera...

Mycket träning kommer i höst/vår att läggas på min klassiker träning. Har nämligen bestämt mig för att göra en riktitgt klassiker nästa år vilket kommer kräva ganska stora förberedelser och ett cykelinköp. Efter att ha cyklat tjejvättern på en riktig racer är jag fast, superkul att cykla med en sådan cykel så jag letar cykel för fullt! Tydligen har vi så sent som i förra veckan anställt en person som är väldigt inne på cyklar och som förhoppnignsvis kan hjälpa mig i mitt köp. Är ändå ganska många tusen man får lägga ut för en bra cykel så det är ju bra om dety blir rätt!

Tjejklassikerns sista del, lidingöloppet, får jag tyvärr slopa då den krockar med instruktörskursen med Friskis. 100% närvaro krävs. Sånt som händer, en tjejklassiker känns ändå ganska mesigt. Något som i princip alla kan klara av. En riktigt klassiker däremot är lite mer utmaning!

Nu ska jag städa!

RSS 2.0