Jag är en expert

Japp, jag är expert på att göra saker mot bättre vetande. Ganska störig egenskap faktiskt. Idag ledde det till att min vänsterhand blev värre än innan. Haft ont på utsidan handryggen uppåt lillfingret sedan armbrytningen i Andermatt (körde med både vänster och höger arm). Gör ont i i vissa vinklar och kände av det i vissa av övningarna jag körde idag, övningar jag med andra ord inte borde ha kört. Bra träningpass blev det i vilket fall!
 
Militärpress: 5 x 10 med 20 kg
 
Bröstpress med hantlar: 5 x 10, 12 kg. Körde väldigt långsamt och hade fokus på att axeln inte skulle hamna i ett dåligt läge.
 
Armhävningar på hantlar: 5 x 10
 
L-sit i dipsställning: 4 x 15 s
 
L-hang i räcke: 4 x 15 s
 
Diagonaler: 4 x 6/6
 
Sida till sida med medicinboll: 3 x 10/10, 7 kg
 
Avslutade med 18 min cykling. Kändes riktigt bra, inget alls i knät. Hade tänkte värma upp med cykling men var sjukt mkt folk på gymmet idag så fick inte tag på någon ledig cykel.
 
Bild från träning på Nordic för två år sedan. Ett pass vi avslutdade med L-sit på låda. Här skulle man haft raka ben men orkade inte köra med det då. Har definitivt blivit starkare i bål och rörligare i baksida lår sedan dess. Bra att något går framåt i alla fall!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0