Äntligen fredag

Skönt att det äntligen är fredag!

Jobbade till 16 idag och cyklade direkt ner på stan efteråt. Tittade lite på glasögon, blivit sugen på att skaffa ett par nya så jag kan växla mellan linser och glasögon. Är ute efter ett par stilrena svarta glasögon med ganska skarpa kanter och tjocka bågar. Hittade inga som jag fastnade för direkt men ska absolut se till att ha inhandlat nya glasögon under våren!

Tog sen en fika på Café Nilsson i Baronen tillsammans med Hannes. Verkligen ett jättetrevligt café och de har världens godaste signatur bakverk. Någon tårtbitsliknande variant med massa grädde och marsipan! =)

I kväll blir det film och massa snacks och pizza. Hittade två nya sorters chips idag. Eller chips och chips, ostbågar med chilismak samt en blaning av skruvar och dylikt. Kan aldrig motså nya smaker så blev kanske lite för mycket snacks köpt idag... 400 g sour cream chips blev det också eftersom vi ville ha något att kunna dippa. Tur att kvällen är lång! =)


Dagens inköp.

Ingen träning idag, vilodag känns alldeles lagom!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag handlade också chiliostbågarna och favoritmix när jag var på ICA igår :D Och så hittade jag en påse solchips med smak av gräslök och färskost också! Lite mycket även här, men vad gör man inte för att behålla sin status som snackskonnässör liksom....

2009-01-31 @ 15:56:41
URL: http://indiefulrok.blogspot.com
Postat av: Stina

Jag såg också att de fått in solchips med smal av gräslök och färskost men valde bort den eftersom vi ville ha chips att dippa! =)

2009-01-31 @ 18:33:55
URL: http://stinastone.blogg.se/
Postat av: Anna

Solchipsen var inte alls lika goda som den smak vi hittade på Hemköp. Var lite allmänt besviken även på de andra påsarna, men de ska nog gå ner så småningom :)

2009-01-31 @ 21:37:56
URL: http://indiefulrok.blogspot.com
Postat av: Dress Like a Princess

Mm de där ser gott ut :P hehe

2009-02-01 @ 10:06:03
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: S A N N A

ååååh, nu blev jag ju sugen!!

2009-02-01 @ 16:41:36
URL: http://tanzanit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0