Uppdatering för vecka 3!

Har ju inte varit så aktiv med att skriva här på senaste vilket beror på diverse resor och allmän trötthet! Men nu kommer lite update i alla fall!

Var ju som tidigare nämnt i Sthlm förra helgen. Blev lite shopping och en väldigt dyr kväll på stan. Har aldrig lagt så mycket på krogen någon gång men det var grymt kul!


Martin ("Älgen") och Andreas var de som hängde med längst under kvällen!

Lämnade Sthlm på måndagen för att köra upp ett mätinstrument till ett av av våra projekt i Mora. Hämtade ut hyrbilen i Haninge, blev en XC70 4WD och begav mig sedan till fabriken där instrumenten tillverkas för att hämta upp den. Sedan bar det av genom Sthlm i rusningstrafik men gick ganska snabbt ändå. Hämtade därefter upp min kollega Per på Arlanda och sedan bar det av norrut!

Under tisdagen installerade vi mätinstrumentet med hjälp av en skotare, skogsmaskin. Gick riktigt bra och är mer än nöjd med placeringen! =) Fick köra skoter också för att ta oss till platsen vilket var skoj men inte det lättaste i den väldigt blöta snön! Var ca 5+!


Skotaren som hjälpte oss att ta ut instrumentet i skogen. Instrumenten finns inne i släpvagnen som står bak på skotaren.

Under onsdagen åkte vi vidare till Sveg där vi tittade på två siter. Blev en minst sagt jobbig promenad i snön för att ta oss upp på berget vid första siten. Snö fanns det gott om och en väldigt jobbig skare som knappt höll någonstans och enbart bidrog till många blåmärken på smalbenen.  Fin utsikt var det från toppen i alla fall och blåsigt dessutom så det verkar lovande!


En vy från toppen på ett berg vi tog oss upp på.

Sedan bar det av till en annan site där det redan står ett vindkraftverk, Brickan.



Efter det så åkte vi till Östersund för att övernatta hos syster Emma i väntan på avfärd till Lofsdalen på torsdagen.

Under helgen blev det sedan både längdåkning och utförsåkning med 6 st från mitt företag. Mycket trevlig helg! Avverkade totalt 25 km i längdspåret och en fm + em i backen.

Har hänt en hel del den här veckan också men det tar jag i ett annat inlägg, nu är det ikea-chips och film!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0