Catching up

Oj vilket slut på veckan det blev! Fullt upp!

I onsdags hade jag massa att förbereda inför mötena i Stockholm på torsdagen så inte en minsta chans till träning tyvärr. Efter alldeles för få timmars sömn bar det av med morgonflyget till Stockholm tidig torsdag morgon. Sedan två långa möten med lite bankfolk och därefter stress till Arlanda för att hinna med planet till Östersund och det stundande träningslägret! Tappade min sjal på arlandaexpress så kommer besöka varenda H&M butik tills jag hittar en likadan!!

Väl på flygplatsen var det jättelång kö till säkerhetskontrollen - kanske inte så konstigt med tanke på att klockan var 17.30. Hann lagom igenom till boardingen i alla fall och landade någon timme senare i ett svinkallt (-25 grader!) Östersund. Där blev det kvällsmat med Per, Johan och hans flickvän och sedan resa till stugan som var hyrd för helgen. Jättefint läge vid Arctura och med skidspåren utanför dörren! Senare under kvällen anslöt Erik och Anton från kontoret i Stockholm så totalt blev vi i alla fall  fem (inklusive Johan som bor i Östersund) träningssugna personer som var med på träningslägret!

Fredagsmorgonen bjöd på -23 grader och därmed inte läge för någon längdskidåkning i Östersund så vi tog oss till Åsarna, ca 1 h färd söder om Östesund, där det var ca -18 grader. Jättefina spår och natur! Kallt var det men var välklädd så klarade mig från förfrysningsskador åtminstone. Blev i alla fall 15 km skidåkning.
På eftermiddagen blev det vallningsskola och sedan after work på plaza som serverade jättegod mat!

På lördagen var det varmare men då vi var några som även ville åka utför bestämde vi oss för att bege oss till Bydalen - väl medvetna om väderprognosen som sa hårda vindar. Väl i Bydalen stannade vi inte länge än för att hinna gå utanför bilen och "känna på vädret" vilket lätt konstaterades till icke åkvänligt. Så vi begav oss tillbaka till Östersund och åkte ca 12-13 km på en slinga där vi bodde i stället. Blev även ett teknikpass på sena eftermiddagen i ca 4 km - stakning och diagonalåkning. Fick lite matnyttiga tips av Johan i alla fall.

På söndagen blev det 14 km skidåkning som avslutning på lägret och 23.30 igår kväll var jag slutligen tillbaka i Kalmar efter en mycket givande och rolig helg!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0