TMI

Precis hemkommen efter en informationskväll på Friskis om det nya som ska erbjudas i gymmet i höst, nämligen träning med instruktör (TMI). Verkar superroligt!

Man får välja tema helt själv (typ trx, kettlebell, olympiska lyft etc samt) och sedan sätta i hop ett entimmes pass för max 10 deltagare där man sedan är med och tränar under passets gång. Blev för någon vecka sedan tillfrågad om jag kunde tänka mig att hålla i ett sådant kettlebell pass i slutet av september. Visste inte riktigt vad det var men tackade ja ändå och efter kvällen ser jag verkligen fram emot det!

Innan så blev det ett bålpass i gymmet. Hann dock inte med allt men tillräckligt

---------------------

Igår blev det också träning på Friskis. Fokus på ben och lite press. Inledde med 500 m rodd och dynamisk rörlighet.

Excentrisk benspark: 3 x 10/10. Kunde lägga på lite mer vikt än tidigare utan att det kändes i någon höft alls!

Rumänska marklyft: 3 x 10. Även detta kändes bra för höften!

Höftlyft på pilatesboll: 3 x 20

Excentriska tåhäv: 3 x 20/20

Kb bottoms up enarmspress: 5-5-6-6-6, 8-10-12-12-12 kg

Flyes i kabel: 3 x 10

Blev även lite hängstyrkeryck och hängfrivändning med 20 kg skivstång. Kanske 10 av varje bara för skojs skull. :) Idag har vänster höft varit lite sur men inte alls farligt.

------------------------

Möttes för övrigt vid hemkomsten idag av ett tungt paket från Volvo, detta fanns i:



Volvos broschyr om deras V60! Surfade runt riktigt länge på volvos hemsida i helgen så jag säkert skulle få den tjocka broschyren när jag väl tryckte på beställnings knappen. Någon har någon gång nämnt att det styrs av hur aktiv man varit på sidan innan, dvs går man bara direkt in på sidan och beställer en broschyr får man bara en tvåsidig broschyr typ. Men surfar man runt ett tag får man den stora! Sen om det är sant är en annan sak. Byggde bland annat en egen V60 som bara landade på 307 000 kr, faktiskt helt överkomligt. Tänk om man inte bodde i Stockholm och hade mer användning av en bil... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0