Snabbgående vecka

Vad snabbt den här veckan har gått! Verkligen inte haft tid att uppdatera bloggen förrän nu!

Onsdag:

Back lever:
3 x i ringar med assistans. Känns som att den är mer inom räckhåll att klara än en front lever men likväl lång kvar! :)

Sedan dagens WOD:

5 varv med 30 s vila mellan varje

10 pull-ups
8 stångrodd (30 kg)
6 Roll outs
20 Jämfota sidohopp över skivstång

Tid: 10.46. Efter tisdagens överkroppsträning var det här riktigt tungt. Glad att jag tog mig igenom i alla fall! Måste träna mer på jämfotahopp över skivstång, är inte jobbigt men har svårt att få till mer än 3-4 hopp i taget. Men handlar nog mest om vana.
---------------------------

Torsdag:

Testade "Flex-passet" på Friskis. Rörlighetsträning i 60 min. Kunde tyvärr inte köra övningarna fullt ut då ljumsken kändes i flera övningar. Därefter blev det ett styrkemoment som komplettering.

Good morning: 8-8-8-8-8, 30-32,5-35-35-35 kg.

Därefter blev det en efterföljande 2 timmars kurs på Friskis. Lång dag...
---------------------------

Fredag:

Eftersom ljumsken inte blivit bättre sedan besöket hos min Naprapat blev det ett återbesök hos honom under fredagen. Kunde bara få en sen tid så blev 15.00 passet på Nordic för att hinna med någon träning överhuvudtaget.

Floor press: 5-5-5-5-5, 30-40-45-45-45 kg. Kändes lätt! Ska bara tänka på att inte studsa mot armarna i bottenläget.

Sedan dagens WOD:

4 varv av

8 Armhävningar
6 Burpee-styrkestöt (25 kg)
24 DU

Tid: 4.40. 25 kg var väldigt lätt men det var Rx och ville inte slita ut axeln i onödan så valde att inte köra på tyngre.

Klockan 18.30 var det klubbtävling på Nordic men tack vare ljumsken fick jag står över men var där och tittade i alla fall. Tråkigt att inte kunna vara med för det såg ut att vara en riktigt rolig tävling! Sedan blev det i vanlig ordning efterföljande månadskalas med CrossFit-öl, mycket trevligt!

Mellan träningen och tävlingen hann jag som tidigare nämnt med ett besök hos min naprapat. Han misstänkte tyvärr att det kunde vara en inflammation i muskelfästet som sitter vid ljumsken eftersom det bara blivit värre. Ska på återbesök efter helgen och har det inte blivit bättre tills dess, har fått övningar att köra i helgen, kan det bli aktuellt med röntgen för att se vad det är och eventuellt kortison för snabbare läkning. Segt!
--------------------------

Igår blev det lunch på Zink Grill och shopping på stan med kompisar från Göteborg. Följt av fest hos storasyster Anna. Ingen träning den dagen med andra ord.

Återstår att se vad som händer idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0