Frustration

Vilken dag det varit idag, frustration har varit ledordet.

Gick halvdag på jobbet för att hinna åka till Söderköping i tid till Saras student. Uppenbarligen skulle vi haft ännu mer tid tillgodo för allt gick verkligen emot oss!

Till att börja med fick vi inte en hyrbil från vald bilgrupp utan fick nöja oss med en Ford Fiesta, extremt tråkig bil. Väl ute på vägen fastnade vi direkt i köer pga en lastbil som vält och gjort att södra länken stängdes av. Från Alvik till Älsvsjö, där vi hämtade upp syster Anna, tog det ca 1 timme att ta sig! Sedan gjorde inte vägarbetena mot Södertälje det hela bättre.

Trots en "något" hög hastighet vidare längs E4:an var det fortfarande tight med tiden när vi svängde av E4:an och tog oss in i Norrköping. Givetvis är det massa trafik genom stan och sega bilister som envisas med att ligga under hastighetsgränserna. För att sedan lösas av med köer pga broöppning över Göta kanal och krånglande trafikljus i Söderköping.

30 minuter sena anländer vi till skolan och hinner precis se Sara kliva upp på flaket på lastbilen. Missar alltså själva utspringet och allt det i kring, lyckat...

Nu är jag hemma i Valdemarsvik och vi har under kvällen firat Sara med god mat och rosé. I morgon hoppas jag på bra väder så det kan bli lite träning utomhus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0